Näyttelytilojen hakuohjeet – kesä 2019

Näyttelyajat ja hakuohjeet kesä 2019

Galleria on kesäsin avoinna ma-pe 10-16 (henkilökunta) ja viikonloppuisin la-su 11-15 (HUOM! näytteilleasettaja valvoo). 
Huomioithan että alla olevat ajankohdat sisältävät sekä näyttelyn ripustuksen että purkamisen. Voit hakea myös kahta peräkkäistä aikaa.
Tutustuthan hakuohjeisiin ja vuokraehtoihin. 
Haku avoinna 31.3.2019 saakka. 

HAETTAVAT AJAT 2019:                                       
1.   17.6. –  8.7.2019
2.    9.7. – 24.7.2019 
3.   25.7. – 11.8.2019

TILAVUOKRAT / NÄYTTELYJAKSO:
tila 1,   100m2    –  590€
tila 2,    60m2    –  290€
tila 3,    80m2    –  400€ 
tilat 1 ja 2,      160m2   –  730€
tilat 2 ja 3,      140m2   –  630€
tilat 1, 2 ja 3,  240m2  –  950€

Hakuohjeet                                                                       
Toimita täytetty näyttelyhakemuslomake kuvataidekoulun rehtorille tarvittavilla liitteillä varustettuna:  hanne.karki(at)lprkuvataidekoulu.fi tai rehtori(at)lprkuvataidekoulu.fi tai Lappeenrannan kuvataidekoulu, Hanne Kärki, Kehruuhuoneenkuja 8, 53900 Lappeenranta.
Näytteilleasettajat valitaan Taideyhdistyksen hallituksessa.
Mikäli jostain syystä teet vapaamuotoisen hakemuksen tulee hakemuksesta selvitä seuraavat asiat:
hakija, yhteystiedot (puhelin, sähköposti, osoite, nettisivut)

  • haettava näyttelyaika
  • mitä tiloja haetaan (tilat 1, 2 ja 3)
  • näyttelyn nimi ja sisältö
  • ansioluettelo
  • portfolio (kuvia teoksista, video tms.)

Vuokraehdot

Vuokrasta sovitaan hinnaston mukaan. Vuokrasta 1/3 tulee maksaa sopimuksen teon yhteydessä, loppuosa ennen näyttelyn alkua. Mikäli ennakkomaksua ei ole suoritettu annettuun eräpäivään mennessä, sopimus purkaantuu.

Hintaan sisältyy:                
Näyttelytila ja sen valvonta maanantaista perjantaihin klo 10 – 16. Viikonloppuisin ja arkipyhinä näytteilleasettaja huolehtii näyttelyn valvonnasta itse, joista on sovittava vuokranantajan kanssa.     

Hintaan EI sisälly:              
Julisteet (jaettavat A4, A5, standit 50×70), kutsukortit, postitus, kopiointi eikä avajaiset tai niiden tarjoilu. Näytteilleasettaja huolehtii avajaisten järjestelyistä itse.

Muut ehdot                        
Vuokralainen on velvollinen sopimaan näyttelyn avajaisten ajankohdan, sekä purkuajankohdan vuokranantajan kanssa ennen vuokra-ajan alkua. Näyttelyjulisteissa sekä muissa kuvallisissa mediailmoituksissa on käytettävä Galleria Kaakaopavun logoa ja julisteet tulee hyväksyttää Galleria Kaakaopavun edustajalla 2 viikkoa ennen näyttelyn alkua, ajankohdat 2. ja 3. 15.6. mennessä.
Vuokralainen vakuuttaa itse esille laittamansa teokset. Mikäli vuokralainen tai vuokralaisen vastuulla oleva taho tai henkilö aiheuttaa vuokralaisen käyttöön luovutetuille tiloille tai näissä tiloissa oleville välineille tai tilojen huonekaluille vahinkoa tai sellaisia muutoksia, joiden ennalleen saattaminen aiheuttaa vuokranantajalle kustannuksia, tulee vuokralaisen korvata vuokranantajan osoittamat vuokranantajalle aiheutuneet välittömät vahingot ja kustannukset mikäli vahingon tai kustannusten syynä on ollut vuokralaisen tahallinen tai huolimaton toiminta. Huomatuista vahingoista on ilmoitettava välittömästi vuokranantajalle
Vuokralainen sitoutuu noudattamaan vuokranantajan antamia turvallisuus- ja kulkuohjeita. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle saamiensa ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuvat kustannukset. Vuokralainen ei saa luovuttaa tilojen turvallisuuteen liittyviä tietoja tai välineitä (avaimia tms.) kolmannelle osapuolelle.

Tulosta hakulomake: 
Hakemuslomake 2019 Galleria Kaakaopapu