Aikuisopinnot

AIKUISRYHMÄT

Aikuiset 1 sopii aloittelijoille,  Aikuiset 2 on aiemmin kuvataidetta tehneille ja Aikuiset 3 syventää vähintään yhden vuoden aiempia aikuisopintoja kuvataidekoulussa. Katso sisällöt.

Alustava lukujärjestys 2018-19
Ilmoittautumislomake aikuiset  

AIKUISTEN OPINNOT

Kuvataidekoulu järjestää nyt myös aikuisille taiteen perusopetusta kuvataiteessa. Lukuvuoden opinnot koostuvat neljästä eri jaksosta: piirustus, maalaus, kuvanveisto/keramiikka ja grafiikka. Yhden jakson laajuus on 7 viikkoa.  Kontaktiopetuksen lisäksi opintoihin sisältyy myös itsenäistä opiskelua ja portfoliopäiväkirjan työstämistä. Opettajina toimivat eri jaksoissa Hanne Kärki, Leila Kaltila ja Arja Martikainen.

AIKUISTEN KUVIS 1  Lukuvuonna 2018-2019 EI JÄRJESTETÄ AIKUISET 1 RYHMÄÄ!

Ensimmäisen vuoden opinnoissa tutustutaan kuvan tekemisen perusteisiin. Lyijykynäpiirustusta, vesiväri- ja peitevärimaalausta, pressprint grafiikkaa ja saven käsin rakennus -menetelmiä. Opetus tapahtuu jaksoissa jotka ovat keramiikka, piirustus, maalaus ja grafiikka.  

AIKUISET KUVIS 2 maanantaisin klo  18.00-20.35

Toisen vuoden opinnoissa keskitytään ihmisen kuvaamiseen. Elävän mallin piirtämistä, akryylimaalausta, kartonkigrafiikkaa ja muotoilua savesta. Opetus tapahtuu jaksoissa jotka ovat keramiikka, piirustus, maalaus ja grafiikka. 

AIKUISET KUVIS 3 tiistaisin klo17.30-20.05

Kolmannen vuoden opinnoissa syvennetään aiemmin opittuja tekniikoita. Maalausjaksolla
öljyvärimaalausta, piirustusjaksolla erilaisiin piirtimiin tutustumista ja perspektiivin opettelua.
Grafiikanjaksolla syväpaino-/kohopainotekniikkaa ja kuvanveiston/keramiikan jaksolla mm. valutekniikkaa.  

AIKUISET KUVIS 4 maanantaisin klo 17.15-19.50

Neljännen vuoden opinnoissa piirustuksen, maalauksen ja kuvanveisto/keramiikan jaksoilla syvennetään aiemmin opittuja tekniikoita, grafiikan jaksolla tehdään metalligrafiikkaa.