Ilmoittautuminen

koulu2Uudet oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaat ilmoittautuvat kirjallisesti, ja alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumislomakkeen allekirjoittaa huoltaja. Vapaita oppilaspaikkoja voi kysyä syyslukukauden alettua ja kevätlukukauden alussa.

Kun oppilas on hyväksytty kuvataidekouluun, hän säilyttää oppilaspaikkansa täyttämällä jatkoilmoittautumislomakkeen joko keväällä ennen kesäloman alkua tai elokuussa ilmoitettuna ajankohtana. Mikäli jatkoilmoittautuminen jätetään tekemättä, on mahdollista, ettei oppilas pääse haluamaansa ryhmään.

Suoraan täytettävä ja lähetettävä ilmoittautumislomake:
Ilmoittautumislomake lapset ja nuoret
Aikuiset ilmoittautumislomake
Lukujärjestys

Ilmoittautumiset ryhmiin postitse osoitteeseen:
Kuvataidekoulu, Kehruuhuoneenkuja 8, 53900 Lappeenranta.

Ilmoittautumiset myös sähköpostitse:   toimisto(at)lprkuvataidekoulu.fi
Tulostettavat/tallennettavat/sähköpostitse lähetettävät lomakkeet: Lomakkeet

Lukukauden aikana kuvataidekoulun toimisto on avoinna ma-to klo 9-15 ja pe 9-12  puh. 044-2990554

Lukuvuosimaksu veloitetaan kahdessa erässä, yksi erä syyslukukaudella ja yksi kevätlukukaudella. Lukuvuosimaksut on mahdollista jakaa erikseen pyydettäessä neljään erään.
Osoitetietojen muutokset on välittömästi ilmoitettava koulun toimistoon.

Ilmoittautumislomakkeen voit tulostaa ja täyttää etukäteen. Tutustu sääntöihin ennen lomakkeiden täyttöä.

Säännöt