Lukujärjestys

LUKUVUODEN 2018-2019 LUKUJÄRJESTYS JA UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN  MAANANTAINA 28.5.2018.

Varhaisiän kuvataidekasvatus 3-6-vuotiaille
Perusopetus 1-6 7-12-vuotiaille, perusopetus 7 ryhmä 12-13-vuotiaille
Syventävät opinnot eli työpajaopinnot 13-20-vuotiaille
Tarkemmat tiedot:   Opintojen sisältö 

Kevätlukukausi 2018 alkaa 8.1.2018

LUKUJÄRJESTYS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN
Helpoiten ilmoittaudut alla olevista linkeistä täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen.
Mikäli valitsemassanne ryhmässä on täyttä, teihin otetaan yhteyttä.
Ilmoittautumislomake lapset ja nuoret
Ilmoittautumislomake aikuiset

TYÖPAJAOPINNOT 12-20-vuotiaille

Työpajaopinnoissa laajennetaan ja syvennetään jo hankittuja tietoja ja taitoja sekä etsitään itsenäisempää ilmaisutapaa. Oppilas voi suuntautua haluamaansa kuvataiteen osa-alueelle työpajavaihtoehtojen mukaan.

Oppitunti on 45 min. Opetuskerran pituus:
Työpajat (3,5x45min.) = 2t 30min.

PIIRUSTUS JA MAALAUS A  ma 17.30-20.05 Raija Eklund
Tutustutaan eri piirustus- ja maalaustekniikoihin sekä perehdytään kuvan tekemisen peruselementteihin. Kokeillaan erilaisten materiaalien ja tekniikoiden ilmaisullisia mahdollisuuksia ja syvennetään tietämystä taidehistoriasta. Sovelletaan värioppia ja kehitetään muoto ja tilatajua erilaisten harjoitusta avulla.

LAAJA-ALAINEN B ti 16.30-19.05 Veera Kuokka
Työpajassa syvennytään kuvataiteeseen ja visuaaliseen kulttuuriin monipuolisesti eri tekniikoiden kautta. Piirustuksen, maalauksen, grafiikan ja muotoilun lisäksi mukana kulkevat arkkitehtuuri ja mediataide. Laaja-alainen työpaja sopii sinulle jos haluat kehittää taitojasi useilla osa-alueilla ja soveltaa eri tekniikoita.

PIIRUSTUS JA MAALAUS B ke 16.30-19.05 Raija Eklund
Tutustutaan eri piirustus- ja maalaustekniikoihin sekä perehdytään kuvan tekemisen peruselementteihin. Kokeillaan erilaisten materiaalien ja tekniikoiden ilmaisullisia mahdollisuuksia ja syvennetään tietämystä taidehistoriasta. Sovelletaan värioppia ja kehitetään muoto ja tilatajua erilaisten harjoitusta avulla.

ELOKUVA/VIDEO 12-15-vuotiaat ke 17.00-19.35 Hiski Hämäläinen
Oletko kiinnostunut elokuvien teosta? Työpajassa tutustutaan elokuvataiteeseen ja tehdään erilaisia lyhytelokuvia, videoita ja animaatioita. Elokuvan loppuun saattamiseksi opimme kuvauksesta, tarinan kerronnasta, käsikirjoituksesta, valaisusta, äänityksestä, editoinnista, kuvan ja värien muokkauksesta sekä graafisten elementtien ja efektien lisäyksestä videoihin.

SAVI/LAAJA-AL. ke 17.00-19.35 Arja Martikainen
Työpajassa laajennetaan tietoja ja taitoja veistosten ja esineiden tekemiseen keramiikan ja kuvanveiston menetelmin sekä tutustutaan eri materiaaleihin ja tekniikoihin. Tutkitaan ja piirretään luonnon muotoja ja niiden pohjalta suunnitellaan esineitä, jotka valmistetaan käsin keramiikan menetelmin ja joihin voi suunnitella sekä maalata omia kuvioita. Opetellaan erilaisia koristelumenetelmiä. Kuvanveiston osuudessa tehdään saviveistos, jossa tarkastellaan mittasuhteita, liikettä ja tekstuuria. Lisäksi osallistutaan jääveistoksen suunnitteluun ja tekemiseen.

PIMA/MEDIA/GRAF. pe 15.45-18.20 Veera Kuokka, Hanne Kärki
Haluaisitko tehdä sarjakuvia, julisteita, taidegrafiikkaa ja animaatioita? Kiinnostaisiko myös valokuvaus studiossa tai green screenin avulla? Media-painotteisessa työpajassa keskeisiä tekniikoita ovat piirustus, maalaus, valokuvaus, kuvankäsittely, graafinen suunnittelu ja grafiikka. Työpaja sopii sinulle joka olet kiinnostunut mediataiteen sisällöistä ja tekniikoista mutta haluat myös opiskella piirustusta ja maalausta.