Lukukausimaksut

10-11-vuotiaat, 200 € + 28€ materiaalimaksua / lukukausi

SYVENTÄVÄT OPINNOT
12-20-vuotiaat, 216€ + 28€ materiaalimaksua / lukukausi

Lukukausimaksut suoritetaan yhdessä erässä /lukukausi. Lukuvuoden aikana tulee kaksi laskua, yksi syyslukukaudella ja yksi kevätlukukaudella. Lasku on erikseen pyydettäessä mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Kahdessa erässä maksettaessa ensimmäinen eräpäivä on ilmoitettu laskulla ja toisen erän eräpäivä kuukautta myöhemmin. Kahdessa erässä maksettaessa on tärkeää käyttää molemmissa erissä samaa, laskulta löytyvää viitenumeroa.
Lukuvuoden 2018-19 eräpäivät:
syyskaudella: 7.9.2018
kevätkaudella 8.2.2019

Sisaralennukset
Ensimmäiseltä lapselta peritään normaali lukukausimaksu.
Alennus toiselta sisarukselta on 20 € lukukaudessa ja seuraavilta 35 €.

Ulkopaikkakuntalaiset
Kuvataidekoululla on maksusopimus Lemin ja Taipalsaaren kuntien kanssa. Näistä kunnista tulevat oppilaat maksavat normaalin lukukausimaksun.
Myös ulkopaikkakuntalaiset, joiden kotikunnalla ei ole maksusopimusta, voivat opiskella kuvataidekoulussa. Tällöin oppilaalta peritään lukukausimaksun lisäksi kuntalisä, joka on 45 euroa lukukaudessa.

Ilmoittaessanne lapsenne tai nuorenne kuvataidekouluun varaatte oppilaspaikan ja sitoudutte maksamaan lukukausimaksut.