Vauvojen värikylpy 6-12kk

Vauvojen värikylpy on säännöllistä ja johdonmukaista kuvataidetoimintaa, jossa tutustutaan moniaistisesti ja lapsilähtöisesti värien maailmaan.

Työpajassa edetään värien tarkastelusta ja erilaisten materiaalien tunnustelusta itse tehtyyn jälkeen. Työskentely perustuu turvallisiin materiaaleihin ja turvalliseen ympäristöön.

Toiminta on suunniteltu 6-12 kuukauden ikäisille ja keskittyy vauvan kokemus- ja kokemismaailmaan. Leikki, materiaaleihin tutustuminen, hetkestä nauttiminen, tekemisen prosessi ja vuorovaikutus ovat toiminnan keskiössä. Jokainen lapsi saa osallistua taidetyöskentelyyn omalla tavallaan.

Vauvojen värikylvyssä käytettävät materiaalit ovat yleisesti suuhun sopivia ja turvallisia. Vauva tutkii ja tutustuu maailmaan myös suullaan eikä kaikki suuhun laittaminen ole syömistä. Materiaaleina käytetään esimerkiksi kiisseleitä, mehuja, soseita, kuin myös kankaita ja papereja. Materiaaleihin suhtaudutaan väreinä ja välineinä, ei ruokana ja materiaalien syöminen ei ole itse tarkoitus.

Vauvojen värikylvyn ohjaajalla tulee olla suoritettu erillinen koulutus, jonka kuvataidekoulun opettaja Anni Pellikka on suorittanut Porin lastenkulttuurikeskuksessa.

Värikylvyn syyslukukauden, 6krt., tutustumishinta on 10€ / kerta.
Työpaja kokoontuu syyslukukaudella kuvataidekoululla maanantaisin  klo 10.00-10.45,
3.9., 17.9., 1.10., 15.10., 5.11. ja 19.11.
Ohjaajana Anni Pellikka

Kevätlukukauden 2019 värikylvyt: maanantaisin klo 10.00-10.45 kuvataidekoululla,
21.1., 4.2., 18.2., 11.3., 25.3., 1.4. ja 15.4.
Ohjaajana Anni Pellikka

Ilmoittautuminen sekä koko syyskaudeksi että yksittäisille kerroille aina ennakkoon kuvataidekoulun kotisivuilta http://lprkuvataidekoulu.fi/opinnot/ilmoittautuminen-vauvojen-varikylpyyn/.

Lisätietoja: toimisto@lprkuvataidekoulu.fi 044 299 0554