Tietoa opiskelijalle

Opinto-oppaasta löydät kuvataidekoulun loma-ajat, lukukausimaksut, kuviksen säännöt ja muuta informaatiota käytännöistä. 

Lappeenrannan kuvataidekoulu on aktiivinen toimija ja vaikuttaja erilaisissa yhteistyö­verkostoissa erityisesti Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa, mutta on mukana myös valtakunnallisissa verkostoissa.

Lappeenrannan kuvataidekoulussa kunnioitetaan kuvataiteen ja taidekasvatuksen perinteitä ja vaalitaan alueen kulttuuriperintöä, mutta seurataan myös ajan ilmiöitä aktiivisesti, kehitetään toimintoja ja uusiudutaan.  Lasten ja nuorten opinnoissa painotetaan arkkitehtuuri- ja ympäristö­kasvatusta.

—–

Haku ja opiskelu

Opinnot kuvataidekoulussa voi aloittaa missä tahansa iässä. Opetus on tavoitteellista ja opinnoissa edetään tasolta toiselle, lapsilla opintoryhmä valikoituu ensisijaisesti iän mukaan, aikuisilla opinnot aloitetaan perusopinnoista AikuistenKuvis 1 -ryhmästä. 

 ____

HARRASTUSAVUSTUKSEN HAKU KEVÄÄLLE 2023 ON AVOINNA 10.2.2023 SAAKKA! 
Lappeenrannan kaupunki myöntää tukea taiteen perusopetusta järjestäville yksiköille edelleen jaettavaksi alle 18-vuotiaille lappeenrantalaisille lapsille ja nuorille, joiden on vaikea aloittaa tai jatkaa harrastusta perheen tiukan talouden vuoksi.
Kuvataidekoulun Lappeenrantalaisilla lasten ja nuorten huoltajilla on mahdollisuus hakea vähävaraisten lapsiperheiden  harrastusavustusta kevätlukukaudelle  2023. 
Tulosta ja täytä lomake alta löytyvästä linkistä ja toimita se kuvataidekoulun rehtorille postitse tai sähköpostitse. Voit jättää lomakkeen myös suljetussa kirjekuoressa kuvataidekoulun toimistoon. 
Kevään 2023 hakemukset käsitellään mahdollisimman pian Lappeenrannan kaupungin kuvataidekoululle myöntämän avustussumman vahvistuttua.